-
En ny tidsålder för skönhetsvård
 
Vill Du få en vacker, frisk och ungdomlig hud?
 
Ge Din hud det absolut bästa och lyxigaste den kan få...
 
 
 
 
 
 
NYHET!!!
24 Karats Guld och Diamant behandling
med Magnet förstärkning
 
 
Upplev vår absolut exklusivaste skatt. Genom historien har guld vördats för sina lyxiga och förskönande egenskaper. Redan Cleopatra använde guld som ett verktyg för att bevara en ungdomlig hy. I antikens Rom använde man salvor med guld för behandling av en mängd olika hudproblem. Guld har även setts som nyckeln till evig ungdom i forntida kinesisk medicin.
 
I dag med den senaste tekniken kan Du själv uppleva kraften av guld i en 100% naturligt hudföryngrande behandling med otroligt resultat.I behandlingen används blad av rent guld. 24 karats guld används för sin fantastiska förmåga att lyfta och strama upp huden .
 
Guld bromsar nedbrytningen av kollagen, förhindrar slapp hud, stimulerar celltillväxten och ger en uppljusnande effekt. Förebygger även uppkomsten av fina linjer och rynkor. Guld bekämpar även skadliga fria radikaler förebygger för tidigt åldrande på djupet. Huden blir uppstamad, får ny spänst och en strålande gyllene lyster.
- Du kommer att få svårt att slita Dig från spegeln efteråt.
 
Alissi Brontës behandlingar är hemligheten till frisk, vacker och ungdomlig hud. De har skapat exklusiva och unika protokoll med behandlingar och ritualer som skräddarsys efter just Dina behov och önskemål.
 
I behandlingarna finner Du ingredienser som guld, ädelstenar, AHA-och BHA-syror, hyaluronic acid, medicinska örter och växter. Alla med sin specifika verkan för att göra behandlingens resultat magiska.
 
För Din skönhet - För Din hälsa - För vår planet...
 
24 karats Guldbehandling:
I alla nedanstående alternativ ingår alltid:
Rengöring, Hudanalys, Peeling, 3-stegsmassage med magnet förstärkning, exklusivt guldserum med 24 karats guld puder, 24 karats guldmask av rent bladguld och avslutande kräm innehållande pärla, diamant och 24 karats guld.
 
Behandlingsalternativ:
Magnet förstärkning och Diamantpeeling: 45 min / 995 kr
Magnet förstärkning, Diamantpeel och LED-Ljus: 60 min / 1 245 kr 
Magnet förstärkning, Diamantpeeling och porrengöring: 75 min / 1 495 kr
Magnet förstärkning, Diamantpeeling, Porrengöring och LED-Ljus: 90 min / 2 195 kr 
Magnet förstärkning, AHA-peeling, Porrengöring och LED-Ljus: 90 min / 2 195 kr 
 
"Är du osäker vad som passar just Dig, ring oss så hjälper vi Dig gärna"