-
 
Medicinsk Hudvård
 
För Dig som vill ta Din hudvård ett steg längre och ta hand om Din hud på absolut bästa sätt. Absolut bästa valet för Dig som kräver snabba, säkra och synbara resultat.
 
Bevisade effekter på pigmenteringar, acne, ärr, oren och solskadad hud, samt linjer och rynkor.
 
För att uppnå maximal effekt och verkligen få resultat görs en serie om 4-6 peeler, men merparten av peelerna går även utmärkt att göra som super effektiva engångsbehandlingar.
 
På Bluhme Clinic har vi stor kunskap, bred kompetens och en lång erfarenhet på 15 år inom kemisk peeling. Innan en behandling görs alltid en noggrann och kostnadsfri konsultation där vi skräddarsyr ett personligt behandlingsprogram efter just Dina behov, önskemål och förutsättningar.
 
Vi arbetar med välbeprövade och hög kvalitativa cosmeceuticals produkter och peelingar ifrån mene&moy, Dermaceutic och Peter Thomas Rooth clinical skin care.
 
 
Köp 4 peeler från mene&moy och betala för 3.
 
 
Dr:s Program
 
Sensitive Peel
Mild peeling starter och för behandling av känslig hud. Verkar rengörande, uppfräschande och föryngrande, samt ger huden ny spänst och lyster.
25 min / 795 kr
I samband med ansiktsbehandling 395 kr
 
Normal Peel
Perfekt behandling när Du önskar en snabb och effektiv uppfräschning, men vill ha lite mer än en vanlig ansiktsbehandling eller AHA-syrabehandling. Behandlingen verkar djuprengörande, porsammandragande och skänker huden ny spänst och lyster.Reducerar även små fina linjer och acne.
25 min / 995 kr
 
Milk Peel
För acne, pigmentutjämning och nedsatt elasticitet. Normaliserar effektivt talg och melaninproduktionen. Hudföryngrande behandling för små fina linjer och rynkor.
25 min / 995 kr
 
Alpha Beta Complex
Medelstark peel som effektivt normaliserar talg-och melaninproduktionen samtidigt som den verkar otroligt djuprengörande och uppfräschande på huden. Är även en föryngrande peel som ger huden ökad spänst och lyster, samt att den effektivt motverkar ärrvävnad. Kan ge en lätt fjällning i ca 5 dagar efter behandlingen. För lite tjockare och fetare hud.
25 min / 1 250 kr
 
Spotpeel
Resultat inriktad behandlingskur på 1 månad som effektivt reducerar pigment, samt verkar pigmentreglerande vid melasma och hyperpigmenteringar. Ger en jämnare hudton med ökad lyster. I priset ingår en klinikbehandling och en pigmentreglerande hemmabehandling.
2 500 kr
 
Lightening Peel
Pigmentblekande peel speciellt framtagen för att bleka ner och reducera de flesta pigmentfläckar såsom hyperpigmenteringar efter solning och hormonella pigmenteringar som melasma. Verkar pigmentreglerande för att förebygga att nya fläckar uppkommer. Har även en utslätande och föryngrande effekt på huden.
25 min / 1 250 kr
 
Yellow Peel
Kraftfull pigment blekande peel som effektivt reducerar, motverkar och jämnar ut pigmenteringar. Detta sker genom en skicklig samverkan av ett flertal verksamma ämnen som har en depigmenterande verkan.
25 min / 1 500 kr
 
Cosmo Peel
Medelstark TCA peeling som effektivt slätar ut linjer och rynkor. Hudens textur förfinas, ärrvävnad reduceras, pigmentojämnheter reduceras och man stimulerar till en ökad kollagenbildning på djupet. Motverkar ålderstecken i huden som små fina linjer och rynkor, minskad elasticitet, matt och ojämnhudton. Efter en vecka känns Din hud som ny!  
30 min / 2 000 kr
 
TCA Chelated
Stark TCA peel med kraftigt föryngrande effekt som ger snabb och effektiv utslätning av rynkor, ärr och acneärr. TCA Chelated jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men men mycket kortare konvalescens (återläknings tid) 
30 min / 3 000 kr
 
Tänkvärd information!
 
Efter behandling med kemiska peeler kan det efter 2-3 dagar uppstå en lätt fjällning i 4-5 dagar. Vid de starkare peelerna som TCA uppstår det en kstark hudrodnad i 2-3 dagar och därefter följer en kraftig fjällning i ca 5-7 dagar. Man bör undvika solning i 5 veckor efter behandling, vid TCA bör solen undvikas i 3-6 månader beroende på hur stark behandling som gjorts.
 
Råd och Tips:
 
Vi utför även många andra specialbehandlingar för t.ex acne, förstorade porer, pigmenteringar, linjer och rynkor, samt generande hårväxt. Dessa behandlingar kan ofta ge Dig ännu bättre och snabbare resultat. För absolut bästa effekt görs de flesta i kur, men merparten går även att göra som engångsbehandlingar. Fråga Din terapeut om råd och tips eller boka en kostnadsfri konsultation. Utifrån denna görs en resultatanalys där Dina personliga   önskemål, förutsättningar och realistiska förväntningar diskuteras. Du får även saklig information om de behand-lingar som utförs hos oss. Vi hjälper Dig gärna med att utforma en individuellt anpassad behandlingsplan.