-
 
 
Produktmärken
hos Bluhme Clinic
 
 
NYHET - NYHET - NYHET - NYHET - NYHET!!!
 
 
Alissi Brontë - En ny tidsålder för skönhetsvård.
 
100% vetenskaplig hudvård med
ekologiska och organiska ingredienser.
 
Det absolut bästa och lyxigaste Din hud kan få...
 
 
 
Alissi Brontë
Alissi Brontë är det absolut mest avancerade och lyxigaste biotekniken idag har att erbjuda. Dess aktiva ämnen kommer bl a från AHA-syror, guld, diamanter, ädelstenar, medicinska växter och örter, SPA-vatten och hyaluronsyra. De är bevisat effektiva och hjälper till att bekämpa skador och försämringar i huden som beror på:
- Hudens åldrande - Hormonella förändringar - Stress och dålig hälsa - Yttre påverkningar
 
Produkterna främjar för att upprätthålla och bevara en frisk och vacker hud med ett ungdomligt utseende, vilket ger en yngre hud med ökad spänst, fukt och en helt fantastisk lyster.
 
 
mene&moy – Medicinsk hudvård
mene&moy system är ledande inom medicinsk hudvård-cosmeceuticals och kemisk peeling. De har utvecklats till fulländning av Romulo Mene, brasiliansk plastikkirurg, och Lawrence Moy, amerikansk hudläkare, för att erbjuda unika behandlingsprotokoll.
 
Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förändra huden och dess struktur radikalt. Cellaktiviteten stimuleras och huden byggs upp inifrån, vilket ger en vackrare och friskare hud som ser betydligt yngre och slätare ut. Föryngringen finns kvar för alltid!
 
 
Dermalogica – Produkter för optimal hudhälsa         
Dermalogicas innovativa produkter gör det möjligt att uppnå mesta möjliga resultat på kortast möjliga tid. Högteknologisk hudvård som garanterar dig resultat. Produkter har de senaste åren befunnit sig i en ledar-position vad gäller kvalitet och prestanda. Endast de finaste ingredienserna används: samtliga produkter är icke-komedogena, dvs.framkallar ej pormaskar och de är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen, formaldenhyd och uttorkande S.D.alkohol.
 
 
Skinscience – Norsk forskningssuccé                          
SkinScience är en unik serie som består av 4 stycken anti-ageing produkter. Mer än 25 års forskning visar att Spermine kan reducera hudens åldrande med 25%. Just nu är detta den enda antioxidanten som är i stånd till att stimulera reparations- processer av DNA efter UV-skador. Spermine är 25-30 gånger effektivare än vitamin E. Resultatet är odiskutabelt, valet är ditt!
 
 
Dermaceutic – den nya generationen hudvård        
Cosmeceuticals som är specialiserad på ansiktets föryngring. Unika kombinationer av de aktiva ämnena i höga koncentrationer resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. Produkterna fokuserar på tre viktiga områden för hudföryngring: Skydd, Stimulering och Reparation.
 
 
bareMinerals – 100 % naturlig mineral makeUp        
bareMinerals foundations är 100 % naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De fungerar som en förlängning till din hudvård och är vårdande.
 
 
Peter ThomasRoth – Medicinskt läkande produkter
Så heter märket som revolutionerat världen med sina medicinskt läkande egenskaper.  Hudvårdslinje med ett resultatinriktat sortiment av vetenskapligt avancerande, korrigerande och lindrande behandlingar. Detta inkluderar behandlingar som motverkar och förebygger hudens åldrande, akne, pigmenteringar för män och kvinnor. Här kan alla verkligen få ett eget specialinriktat och anpassat hud-och behandlingsprogram.
 
 
Freeze 24/7 – Gör som stjärnorna                                 
Freeze 24/7 är en serie förstaklassiga Age-Less Skincare-produkter som tillhör framtidens vetenskapsbaserade teknik. Freeze 24/7 minskar fina linjer och rynkor och är ett bra alternativ till Botox och andra kostsamma, innovasiva och ibland skadliga behandlingar.