-


FÅ ETT STRÅLANDE VITT LEENDE

NYA GENERATIONENS TANDBLEKNING

Effektiv - Säker - Smärtfri


Professionell Tandblekning hos oss på Bluhme Clinic

Just nu:  995 kr(ord. 1 995 kr)


På Bluhme Clinic får Du alltid en professionell tandblekning som ger Dig ett synbart vitare leede på endast 30 - 45 min. 

Vi använder oss endast av orginalprodukter från OhWhite som uppfyller de allra högsta kvalitetskraven i Europa.

OhWhite´s tandblekningsgel är av hög kvalité, vilket innebär en effektiv, säker och smärtfri tandblekning. - Var rädd om Dina tänder!

Du kan tryggt vända Dig till oss på Bluhme Clinic med vetskapen om att Din tandemalj inte kommer att skadas av en tandblekning hos oss. OhWhite´s tandblekningspreparat är noggrant utprovade, PH-neutrala och förpackade i sterila engångsförpackningar för Dig och Dina tänders säkerhet.

Eftersom vi använder ett skonsamt preparat i kombination med ett specialanpassat LED-ljus ger metoden Dig inga bieffekter som ilningar, ömt tandkött eller annan smärta. Behandlingen orsakar inte heller några förändringar på Ditt tankött eller på Din emalj. 

Resultatet på en tandblekningsbehandling beror på flera olika faktorer, bland annat på Din emalj, ålder och Dina levnadsvanor. Blekningsresultatet brukar dock ligga på 4-9 nyanser vitare tänder. 

Har Du tandsten bör Du gå till en tandläkare och ta bort tandstenen innan vi utför behandlingen. Detta för att vi vill att Du ska få ett så vitt leende som möjligt efter Dina inviduella förutsättningar.

Tandblekning   

30 min / 1 995 kr        
45 min / 2 495 kr


Vi erbjuder kostnadsfri konsultation

Boka Din tid redan idag!

Vill Du ha en skonsam och effektiv tandblekning som utförs av professionell personal,


Varmt Välkommen in till oss på 
Bluhme Clinic