alissi.jpg

Alissi Brontë

Alissi Brontë utgörs av produkter med ett nästan sagolikt utseende och en magisk filosofi. Produkterna är utvecklade för alla kvinnor som vill låta tiden gå utan att lämna några spår i deras hud.

"Alissi Brontë får tiden att stå still"


alissi-2.jpg

Alissi Brontë´s enastående kvalité är beprövad och certifierad på internationell nivå, de innehåller endast naturliga, organiska och ekologiska ingredienser från de allra finaste råvaror. Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, parabener, parafin, irriterande artificiella färg-och parfymämnen, formaldenhyd och uttorkande S.D.alkohol. Inga djurförsök förekommer, de lyxiga förpackningarna är återvinningsbara och att de respekterar och värnar om vår miljö och vår planet genomsyrar allt de gör.

 
 

Alissi Brontë är det absolut mest avancerade och lyxigaste biotekniken idag har att erbjuda. De är bevisat effektiva och hjälper till att bekämpa skador och försämringar i huden som beror på:

- Hudens åldrande
- Hormonella förändringar
- Stress och dålig hälsa
- Yttre påverkningar

Produkterna främjar för att upprätthålla och bevara en frisk och vacker hud med ett ungdomligt utseende, vilket ger en yngre hud med ökad spänst, fukt och en helt fantastisk lyster.

 
 

Alissi Brontë´scertifierade laboratorium är unikt i sitt slag med sina medicinska traditioner, över 30 års erfarehet av forskning och utveckling inom avancerad kosmetisk kemi, växtteknologi och biokemi. Ur denna forskning har Dr Mariano Sanches hittat den oändliga skönhetens mysterium.

Med sin egen 100% ekoodling där ingredienserna odlas med stor respekt för miljö och natur har man utvecklat exklusiva formler och helt unika produkter. Alla med högteknologiska ingredienser baserade på naturliga aromatiska essenser, botaniska extrakt, ädelstenar, medicinska växter och örter samt SPA-vatten.

Alissi Brontë´saktiva produkter och behandlingar är hemligheten till frisk, vacker och ungdomlig hud. Förebygger hudens åldrande på djupet. De unika behandlings-protokollen och ritualerna skräddarsys specifikt efter varje persons behov och önskemål.

Produkterna är det absolut mest avancerade och lyxigaste biotekniken idag har att erbjuda och dess höga koncentrationer av de aktiva ämnena garanterar dig maximala resultat och en upplevelse utöver det vanliga. 

alissi-4.jpg