Om oss

 
 

Synbara resultat och säkerhet är våra grundstenar men vi bortser inte från välbefinnande och personlig omtanke. Våra behandlingar fokuserar på att ge Dig maximalt resultat och en upplevelse utöver det vanliga. Vi tror på förskönande behandlingar för oss är det en konstart!

Bluhme Clinic är en unik "one stop clinic" och vårt främsta mål är nöjda kunder. För att alltid kunna erbjuda Dig det absolut bästa och senaste är vi noga med att kontunuerligt höja klinikens kunskaps-och kompetensnivå. Vi håller oss i framkant när det gäller forskningsresultat, apparatur, trender, färger och debatter inom ämnet estetisk-och medicinsk hudvård, samt modern skönhetsvård.

På Bluhme Clinic är vi kända för vårt utsökta kundfokus och långsiktiga kundrelationer, här representeras endast hud-och skönhetsprodukter av hög kvalité. Kliniken besitter stor kunskap, lång erfarenhet och en bred kompetens och vi vet att en viktig förutsättning för att få nöjda kunder är att göra en noggrann kostnadsfri konsultation. Utifrån denna görs en resultatanalys där varje kunds personliga önskemål, förutsättningar och realistiska förväntningar diskuteras. Du får även saklig information om de behandlingar som utförs hos oss. Alla våra behandlingar skräddarsys efter just Dina personliga behov, önskemål och förutsättningar.

Hos oss står Du som kund alltid i fokus och vi hjälper Dig gärna att utforma en inviduellt anpassad behandlings-plan och via Medical Finans kan vi erbjuda Dig flera fördelaktiga finansieringsalternativ.

Vår vision är att kliniken skall vara en oas där Du kan ta en paus i tillvaron, glömma alla plikter och bara tänka på Dig själv för en stund.

- Vi vill ge Dig ett personligt bemötande och ett andrum i vardagen 

Varmt välkommen in till oss!

IMG_9671.JPG