“Jag älskar Intraceuticals behandling,

och det gör även mitt ansikte!”

- Madonna

Intraceuticals Oxygenterapibehandling

hos Bluhme Clinic

Reducerar rynkor - inga nålar - ingen smärta!

En revolution inom behandling av rynkor, torr hy, acne och rosacea. Intraceuticals Oxygenbehandling är en helt ny och unik metod med omedelbart resultat som Du både kan se och känna. På bara en 30 minuters behandling ser huden friskare och slätare ut. Huden får maximalt med fukt och antioxidanter, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar. Finna linjer och rynkor trollas bort och Din hud känns föryngrad, fuktad och strålande fräsch.

Intraceuticals Oxygenbehandling utför endast på utvalda hudvårdskliniker. En kur på 6 behandlingar rekommenderas för bästa effekt, och därefter är det bra att underhålla behandlingen var 6:e vecka för att bibehålla maximal effekt. Mellan behandlingarna erbjuds du tillhörande hudvårdsprodukter som förstärker behandlingen - köps styckvis eller som komplett set.

Tips: Kombinera gärna med kemisk peeling om Du önskar snabbare och mer djupgående resultat. Du erhåller valfri Doctors Program Peel från mene&moy till ½ priset när Du gör Den i samband med Madonnabehandlingen.


Intraceuticals rejuvination serum

madonna-2.jpg

Innehåller Hyaluronic Acid, som finns naturligt i hudvävnaden, tillsammans med flera kraftfulla antioxidanter bildar detta serum en riktig coctail för huden, full av fukt, näring och vitaminer.

Atoxelene är ett komplex som är designat för att glädja huden. Nyckeln till det otroliga resultatet är en kombination av O2 Intraceuticals varumärkta teknologi och ett aktivt behandlingsresultat.

 
 
madonna-3.jpg

Madonna använder den!

Madonna var tidigt ute med att lovprisa Intraceuticals Oxygen-behandling. Hon använder den som en fast del av sitt hudvårds-program och före alla konserter.Hennes Oxygenbehandlare, Michelle Peck berättar i en intervju på www.madonna.com hur hon använder Intraceuticals Oxygen-behandling för att reducera rynkor och fina linjer. Sändes också på TV2 God Morgen Norge 28/3 -2007.

Se också mediernas omnämnande av Madonnas användande av Intraceuticals

http://youtube.com/watch?v=dRWSEuaITlk

http://youtube.com/watch?v=UPyhMb-krXE


Oxygenterapi behandlingar

Oxygenterapi Revujunation

Extremt fuktgivande och läkande behandling som passar alla hudtyper, inkl. den allra känsligaste. Din hud kommer att kännas extremt återfuktad, samt se friskare och yngre ut.

35 min / 1 390 kr

Kur: 6 behandlingar / 6 950 kr

Oxygenterapi Opulence Brightening

Väldigt avslappnande och återfuktande behandling mot pigment och ojämn hudton. På bara en enda behandling kommer Din hud att kännas och se yngre och jämnare ut med en otrolig lyster.

35 min / 1 475 kr

Kur 6 behandlingar - 7 375 kr

Ögonbehandling med Atoxele komplex

Atoxelene är ett naturligt alternativ till rynk injektioner. På bara en avslappnande behandling kan Du se att utrycks linjer och rynkor reduceras. Huden känns mjukare och ser slätare och jämnare ut.

15 min / 425 kr

Kur 6 behandlingar / 2 125 kr

I samband med annan ansiktsvårdande behandling 150 kr i rabatt.

"Stjärnornas Hemlighet"

Först jobbas det unika Atoxelene komplexet in över hela ansiktet för att få en extra uppstrammande och föryngrande verkan. Efter detta väljer vi den av ovanstående behandlingar som passar Din hud absolut bäst. Denna behandling är Madonnas och många andra stjänors specialbehandling för att få och bibehålla en perfekt hud varje dag, året runt.

45 min / 1 495 kr

Kur 6 behandlingar / 7 475 kr

Tips!För ännu effektivare resultat komplettera Din behandling med kemisk peeling.

I samband med Oxygenterapi behandling / 495 kr (ord.pris: 995 kr)

Kur 6 behandlingar / 2 500 kr (ord.pris: 5970 kr)


Hemmabehandling

Från den första minuten Du lämnar salongen, ser Du en synlig förbättring i hudens utseende. Den kommer att kännas fastare med en märkbar reducering av linjer och rynkor, men fördelen med Atoxelene stoppar inte där.

Atoxelene jobbar också med att reducera uppkomsten av nya linjer och rynkor, och gör att du ser yngre ut.

För optimalt resultat, rekommenderas en sex veckors kur med salongsbehandlingar, kombinerat med en specialdesignad hudvårdsserie som du använder hemma - dessa köps styckvis eller som ett komplett set.