manlig hudvård.jpg

Manlig hudvård

hos Bluhme Clinic

För män som vill sköta om sin hud på bästa sätt. Alla våra manliga behandlingarna utförs med produkter och tekniker som är speciellt anpassade för den manliga hudstrukturen, vilket ger Dig optimala resultat och en upplevelse utöver det vanliga.

Bluhme Clinic´s professionella ansiktsbehandlingar är en bra start för Dig som vill ha en renare och friskare hud.

Varje behandling hos oss individ anpassas för att tillgodose just Din huds behov. I behandlingen ingår det alltid en hudanalys och produktrådgivning.


Män behöver också bra hudvårdsproduker

Alla män bör sköta om sin hud. Vi vill väl alla se hela, rena och fräscha ut. Och gärna dofta gott som en liten bonus! Våra produkter för män är prisbelönta serier av absolut högsta kvalité med fräscha dofter och snygga förpack-ningar. Vi arbetar med The Gentry Grooming, Peter Thomas Rooth, mene&moy Phytomer Herr och Dermalogica för att Du skall kunna få optimala resultat varje dag vad det gäller rakning och hudvård.

män.jpg

Tjejer gillar fräscha killar

- Kvinnor älskar män som bryr sig!


Ansiktsbehandlingar för män

Man Face

En flexibel och resultatinriktad behandling som verkar djuprenande och skänker huden fukt och näring.

60 min / 695 kr

Mr Man

Djuprenande och återfuktande behandling som effektivt tar bort döda hudceller och minskar förstorade porer samtidigt som linjer, acne och pigmenteringar effektivt reduceras och förebyggs. I denna behandling används mene&moys medicinska hudvårdsprodukter.

60 min / 995 kr

Man Face de Luxe

Låt oss bädda ner Dig och ge Dig en stund av totalt välbefinnande. Din hud kommer att kännas otroligt ren och fräsch och den kommer fullkomligt att stråla efter denna behandling som inleds med en härlig ryggmassage. Sedan följer en underbar ansiktsbehandling där en extra specialmask ingår. En skön och

Avslappnande handbehandling avslutar denna otroligt lyxiga stund.

90 min / 895 kr

Extremt Manligt

Behandling som fokuserar på rengöring och tömning av orenheter i huden. Portömning görs på ansikte, bröst och rygg. I behandlingen igår även en rengörande och sammandragande mask.

45 min / 595 kr

Gentlemen´s Behandling

Uppfräschande behandling som ger huden ny spänst och lyster. Mini behandling som är perfekt före festen eller när tiden är knapp och behoven inte är så stora.

30 min / 475 kr

Manliga Stunden

Avslappnande ansiktsmassage som resulterar i totalt välbefinnande. Behandlingen består av rengöring, akupressur, massage och lymfdränage.

20 min / 425 kr


Råd och Tips:

Vi utför även många andra specialbehandlingar för t.ex acne, förstorade porer, pigmenteringar, linjer och rynkor, samt generande hårväxt. Dessa behandlingar kan ofta ge Dig ännu bättre och snabbare resultat. För absolut bästa effekt görs de flesta i kur, men merparten går även att göra som engångsbehandlingar. Fråga Din terapeut om råd och tips eller boka en kostnadsfri konsultation. Utifrån denna görs en resultatanalys där Dina personliga önskemål, förutsättningar och realistiska förväntningar diskuteras. Du får även saklig information om de behand-lingar som utförs hos oss. Vi hjälper Dig gärna med att utforma en individuellt anpassad behandlingsplan.