lpg.jpg

 LPG- Endermologi

hos Bluhme Clinic

Metoden är mycket väl beprövad och effektiv. Varje dag får cirka 80 000 människor runt om i världen Endermologiebehandlingar. Lipomassage™ 100 % naturlig behandling för fettreducering, hudföryngring och uppstramning av slapp hud.

Med Lipomassage bearbetas djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling. En världspatenterad teknik separerar vävnadslagren och initierar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett. Ett system med motoriserade rullar och undertryck ”Keymodul” masserar din kropp så att Lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång. Beroende på kroppstyp och ålder kan man redan efter 5-7 behandlingar om 35 minuter se tydliga resultat. Med Lipomassage blir kroppen hållbart slankare och metoden har ett solitt stöd i mängder med vetenskapliga studier. En effektiv och överlägsen metod för att reducera celluliter, forma kroppens konturer och ge Dig en fastare och spänstigare hud, samt lindra muskel och ledvärk.

Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål. Metoden ökar blodcirkulationen i huden och verkar lymfdränerande, vilket gör att slaggprodukter och överflödig vätska drivs ut och fettförbränningen ökar. Behandlingen har även en skön avstressande effekt. Med LPG kan man minska biverkningarna vid kirurgiska ingrepp som t ex fettsugning.

Endermologie®/Cellulitbehandlingar

LPG erbjuder en unik och patenterad teknologi för att forma kroppen och skapa ett inre välbefinnande. Endermologi® är en väl dokumenterad metod framför allt för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare. fastare och spänstigare hud. Fler än 100 miljoner Endermologi® behandlingar har utförts världen över och effekterna har mätts och utvärderats vid ett flertal vetenskapliga studier i Europa och i USA.

lpg-2.jpg

Hur går behandlingen till?

Hos oss tar varje behandling ca 35-45 minuter och resultat kan börja ses efter ca 5-8 gånger. En grundbehandling för celluliter är 12-20 gånger och utförs 1-2 gånger/vecka.

Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik, ålder och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i from av kost och motion är viktiga för att uppnå och bibehålla resultatet.

lpg-3.jpg

Före och efter kirurgi

Behandlingen är väldigt effektiv före och efter en fettsugning, bröst- eller bukplastik.

Före ingreppet, för att cirkulationen i fettdepåer förbättras, samt att läkningen går fortare om man inte har slagg och gifter i vävnaden. Efter, för att dränera ut vätska och minska svullnad och smärta. I ett senare skede kan metoden användas för att reducera eventuella ojämnheter som ibland kan uppkomma i samband med fettsugning. Behandlingarna bör påbörjar 1-2 månader innan planerat ingrepp. Kan även hjälpa till att minimera ärrvävnad isamband med kirurgiska ingrepp.

Endermologie®

- Reducerar celluliter

- Ökar fettförbränningen

- Ökar blodcirkulationen

- Gör huden mjukare och slätare

- Ökar hudens elasticitet och spänst

- Skulpterar kroppens konturlinjer

- Ökar lymfdräneringen

- Reducerar svullnader

- Komplement till kirurgiska ingrepp

- Minskar tiden för tillfrisknande efter fettsugning

Effektivt behandling vid:

- Huvudvärk

- Ödem

- Ärrvävnad

- Stelhet

- Lymfödem

- Brännskador

- Sclerodermi

- Fibromyalgi

- Fibroser

- Muskelsmärtor

- Sport – uppvärmning, återhämtning

- Påskyndning av återhämtning efter träning

- Skador – dränering, cirkulation

(muskelbristningar, ligament, tendiniter)

lpg-3.png

Vanliga frågor om Endermologie


Kan man minska sin vikt genom att använda Endermologie?

Endermologie har utformats för att ge effekt på celluliter samt hudens fasthet och utseende.

Viktminskning blir ofta en positiv sidoeffekt.

Är Endermologie effektivare än motion?

Motion är bra för kroppen, men kan inte göra något åt dina celluliter. En kombination av motion, bra kost och Endermologie ger absolut bäst resultat.

Kan Endermologie ersätta en diet?

Endermologie arbetar med celluliter samt med kroppens form och volym. Din kost är viktig för att uppnå ett bra resultat och en hälsosam vikt.

Passar Endermologie för alla åldrar?

Endermologie passar alla åldrar, men är speciellt effektivt mot tidens påverkan. Med tiden blir rubbningar i cirkulationen vanligare, celluliterna blir tydligare och huden tappar sin fasthet och spänst.

Kan Endermologie ersätta fettsugning?

Genom fettsugning minskar kroppsomfånget och formar kroppens konturer. Fettsugning hjälper däremot inte mot celluliter och hudens utseende. Därför är Endermologie ett mycket bra komplement till fettsugning.


Endermologi behandling


Helkropp

35 min* / 695 kr

Totalt tar behandlingen ca 45 min med förberedelser etc.

Kurkort

6 behandlingar

3 840 kr

Kurkort

12 behandlingar

7 500 kr (ord.pris 8 340 kr)

Kroppsstrumpa

Tillkommer med 350 kr