Microneedling

hos Bluhme Clinic

DermaFrac är en ny behandlingsmetod utvecklad i USA. Den kombinerar så kallad microchanneling - kan liknas vid en roller med nålar- och tillförsel av aktiva nanopeptid vätskor i huden. Ett vakum suger upp huden mot nål-rollern - istället för att tvärtom trycka ner nålarna i huden. På detta sätt får vi en jämnare och säkrare behandling över hela ansiktet.

Behandlingen är ett alternativ till fraktionerad laser. Den är näst intill smärtfri och du kan fortsätta ditt liv som vanligt efteråt, och detta till ett förmånligare pris dessutom.

Få en vackrare hy och friskare hud med ökad spänst och lyster.

Bevisade effekter på:

- Torr och fuktfattig hud

- Acne och ärrvävnad

- Solskadad hud och Pigmenteringar

- Linjer och Rynkor.


Behandling

Unik microneedle behandling i 3-steg

Dermafrac behandling

50 min

2 250 kr

Kur

6 behandlingar

9 000 kr (ord.pris 13 500kr)


Hur går det till?

Först gör vi en varsam kristallfri microdermabrasion som exfolierar din hud. Därefter är du redo för microchanneling som utförs med en individuell nål-roller som enbart används på dig. Samtidigt som de minimala nålarna penetrerar huden och skapar kanaler ner i pappilära hudlagret slussas den aktiva nanopeptid vätskan ner i densamma. De aktiva peptid vätskorna (anpassade efter just Din hud) består av maximala koncentrationer av de aktiva ämnena i nanopeptid form. Detta ger ett snabbt och synbart resultat som Du både kan se och känna.

Genom att kombinera microchanneling och tillförsel av aktiva nanopeptid vätskor åstadkommer vi både ett trauma som sätter igång en läkeprocess, och en aktivitet längre ner i huden. Detta möjliggör behandling utan att vi behöver använda längre nålar vilka orsakar blödning i huden, och smärta för vissa.

Behandlingen görs vid sex tillfällen med två veckors mellanrum för optimalt resultat.

TIPS!

Vill Du maximera Ditt första gångs besök för att påskynda, maximera och få ett synbart resultat från dag ett? Lägg till en kemisk peeling vid Ditt första behandlings tillfälle, prata med oss så utarbetar vi en behandlingsplan efter just Dina behov och önskemål.


KEMISK PEELING

INFRA HEAT

MICRONEEDLING